News

Het IBE-BVI team groeit

Bij IBE-BVI blijven we vooruitkijken naar de toekomst en proberen we altijd de snelheid van innovatie en de behoeften van de markt te volgen. In het afgelopen jaar hebben we nieuwe apparatuur geïmplementeerd en geoptimaliseerd, in een poging om zoveel mogelijk oplossingen en mogelijkheden aan onze klanten te geven.

Maar zoals we weten, is het team de basis van winnen en groeien. Daarom hebben we tussen mei en september ‘23 vier nieuwe leden in ons team verwelkomd.

Judith Daza Montero en Inneke Rosier versterken het FCM-departement en helpen de testen rond voedingscontactmaterialen uit te breiden en klaar te zijn voor uw behoeften.

Het departement MTC (Materiaal, Transport en Klimaat) verwelkomde Zahra Kermani (rechts in het midden van de foto), die een grote hulp is voor het team.

Federico Bassotto sloot zich aan bij IBE-BVI voor de communicatie van de IBE-BVI Group. Hij zal helpen om de web- en sociale media-inhoud te ontwikkelen en te vergroten.

We willen bijzonder belang hechten aan deze nieuwkomers omdat ze een frisse en internationale sfeer met zich meebrengen, waardoor onze nationaliteiten en culturele achtergrond zijn toegenomen.


Inneke Rosier - Federico Bassotto - Zahra Kermani - Judith Daza Montero

Post on 06/09/2023

Federico Bassotto 1 maart 2024
Deel deze post
Archiveren