News

Onthulling van onze gecombineerde testapparatuur voor trillingen en lage druk

In ons streven naar uitmuntendheid en onze drang naar innovatie zijn we enthousiast om ons nieuwste testapparatuur aan te kondigen: een lagedrukkamer die compatibel is met ons platform voor transport vibraties. Deze ontwikkeling betekent een aanzienlijke verbetering van onze mogelijkheden en zal bijdragen aan het valideren van de integriteit van verpakkingen onder reële omstandigheden.

Dit state-of-the-art toestel voldoet hiermee aan de optionele Random Vibration Under Low Pressure test beschreven in test procedure ISTA 3A. Het International Safe Transit Association (ISTA) is een leidende organisatie die normen opstelt voor de evaluatie van verpakkingen. De lagedrukkamer heeft afmetingen van 85 x 85 x 85 cm en hiermee kunnen we een groter volume aan verpakte producten onderwerpen aan een gecontroleerde omgeving op lage druk. Hiermee simuleren we situaties waar verpakkingen veranderingen in atmosferische druk ondervinden, zoals luchtvracht of een rit over een bergpas. Dit laat toe de integriteit van de verpakking te evalueren, zoals potentiële risico's zoals lekkage of schade aan de inhoud worden. 

Verschillende industrieën, waaronder farmaceutica, elektronica en voeding, kunnen een meer gedetailleerd inzicht verkijgen door deze geïntegreerde test. Aangezien verschillende producten specifieke verpakkingskenmerken of aangepaste ontwerpen hebben om de betrouwbaarheid en veiligheid tijdens transport te waarborgen, biedt deze technologie de mogelijkheid om zwakke punten in verpakkingen te identificeren.  Deze identificatie maakt gerichte ontwerpverbeteringen mogelijk, waardoor het risico op productschade tijdens transport aanzienlijk wordt verminderd. Deze uitgebreide testservice voorziet bedrijven van een kosteneffectieve oplossing validatie van hun verpakkingen. Onze testservices kunnen ook afgestemd worden op de specifieke behoeften van uw branche, zodat uw producten zonder zorgen kunnen worden vervoerd.

Voor vragen of het plannen van uw verpakkingstesten kunt u contact opnemen met onze MTC-afdeling. Zij werken graag met u samen om de veiligheid en integriteit van uw producten in de hele distributieketen te waarborgen.

Neem contact: klik hier

Post 04/03/2024


Federico Bassotto 4 maart 2024
Deel deze post
Archiveren